Peter Veld schuift aan bij TV programma "Ondernemen doen we Zo", zondag 09:30 uur bij RTL7

nieuws

 

 

Deze week zitten Ronald den Braven van beglazingsspecialist Belned, Peter Veld van schildersbedrijf Somers en Nederlands hockeyer Floris Evers bij Petra aan tafel.
Het in 1978 gestarte bedrijf Belned ondergaat het komende jaar een aantal grote veranderingen. Vader Roel den Braven geeft het directiestokje door aan zijn zonen Ronald en Albert, iets waar hij volgens Ronald best moeite mee zal hebben. De zonen zijn op het moment bezig met het opzetten van een nieuwe strategie voor Belned en we zijn benieuwd wat daar uit gaat komen!

Voor Peter Veld van Somers was het ook geen makkie. De Amsterdamse straatvechter volgde de liefde naar Tilburg, waar hij helemaal opnieuw moest beginnen. Peter liet zijn familiebedrijf achter en begon te werken bij Somers, waar eigenlijk geen plek voor hem was. Toch wist hij een hoge positie te krijgen dankzij zijn doorzettende mentaliteit en vernieuwende ideeën.
Ex-Nederlands elftal hockeyer Floris Evers kent als geen ander de vechtersmentaliteit en weet hoe belangrijk dit is voor een persoon. Volgens de hockeyer moet je, je eigen succes creëren en dat is zeker iets wat al onze gasten hebben gedaan!